کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین)
کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین)
کیک پنیر سوخته باسک (با نام مستعار کیک پنیر سن سباستین) یک چیزکیک اسپانیایی بدون پوسته با فضای داخلی فوق العاده خامه ای و رویه کاراملی شده و تقریباً سوخته است.
این چیزکیک پخته شده خوشمزه طعمی بی نظیر و بافتی فوق العاده صاف دارد. و بهترین بخش این است که درست کردن آن بسیار آسان است تنها با 6 ماده ساده!
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق Basque cheesecake is ready to be served](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4cb2db35.jpeg)
کیک پنیر باسک در 30 سال گذشته بسیار محبوب شده است.
یک رستوران کوچک به نام La Viña در سن سباستین در دهه 1990 شروع به سرو این چیزکیک داخلی با رویه سوخته و نرم ابریشمی کرد.
این کیک پنیر سوخته باسکی بسیار خاص – دستور پخت کیک پنیر سان سباستین توسط سرآشپز سانتیاگو ریورا ساخته شده است و اکنون در سراسر جهان محبوب است.
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق a slice of san Sebastian cheesecake served with pistachio](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4cd61f0f.jpeg)
چیزکیک سوخته باسک چیست؟
کیک پنیر باسک سوخته یک چیزکیک پخته شده بدون پوسته با فضای داخلی صاف و نرم و رویه سوخته متمایز است.
در برخی کشورها به کیک پنیر سن سباستین نیز معروف است. این توسط سرآشپز سانتیاگو ریورا در دهه 1990 برای یک کافه کوچک در سن سباستین ایجاد شد.
همانند سایر دستور العمل های چیزکیک من بهترین کیک پنیر باقلوا و براونی کیک پنیر زغال اخته، این دسر منحصر به فرد اسپانیایی بسیار آسان و در عین حال بسیار چشمگیر است.
این چیزکیک باسکی بسیار متفاوت از چیزکیک های پخته شده به سبک آمریکایی یا چیزکیک های بدون پخت است.
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق daa9db8cdaa9 d9bed986db8cd8b1 d8b3d988d8aed8aad987 d8a8d8a7d8b3daa9db8c da86db8cd8b2daa9db8cdaa9 d8b3d986 d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986 64afb4d0d5f3c](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4d0d5f3c.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این دستور العمل بدون خطا است و تقریبا غیرممکن است که شکست بخورد! به هم ریختن این دستور پخت کیک پنیر سوخته باسکی واقعا سخت است. حتی اگر برای اولین بار کیک پنیر درست می کنید.
- شما فقط به 5 ماده ساده نیاز دارید که ممکن است از قبل در دست داشته باشید.
- این دستور پخت کیک پنیر سوخته باسکی قابل تنظیم است. میتوانید با افزایش یا کاهش زمان پخت، بافت را سفتتر یا روانتر کنید.
- می توانید این چیزکیک پخته شده خوشمزه به سبک باسکی را تا 3 روز قبل تهیه کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق labelled picture of ingredients for San Sebastián Cheesecake](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4d41ac32.jpeg)
- پنیر خامهای – همان چیزی که من برای تهیه فراست پنیر خامهای برای هویج استفاده میکنم کیک، من از پنیر خامه ای پرچرب (فیلادلفیا) برای فیلینگ چیزکیک استفاده می کنم. من نسخه های کم چرب را توصیه نمی کنم. قبل از استفاده آن را به دمای اتاق برسانید.
- قند شکر– من ترجیح میدهم از شکر پودری برای پر کردن چیزکیک استفاده کنم زیرا سریعتر از شکر کاستین حل میشود. با این حال، در صورت تمایل، شکر کاستور نیز به خوبی کار می کند.
- تخم مرغ – از تخم مرغ های تازه و آزاد سایز بزرگ در دمای اتاق استفاده کنید.
- رب وانیل – من از رب لوبیا وانیل یا عصاره برای طعم عمیق و لذیذ وانیل. از استفاده از وانیل مصنوعی برای این دستور خودداری کنید. می توانید آن را با پوست لیمو جایگزین کنید یا از آن صرف نظر کنید.
- خامه
- – من ترجیح می دهم از خامه دوبل / خامه سنگین استفاده کنم اما می توانید از خامه فرم گرفته نیز استفاده کنید. مانند پنیر خامه ای و تخم مرغ، قبل از استفاده آن را به دمای اتاق برسانید.
- آرد – من از آرد سفید ساده یا همه منظوره برای پر کردن پنیر خامه ای استفاده می کنم.
چگونه کیک پنیر سن سباستین (سوخته باسکی) درست کنیم؟
تهیه این کیک پنیر اسپانیایی بسیار ساده تر از چیزی است که فکر می کنید.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
قالب کیک 23 سانتی متری (9″) خود را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مطمئن شوید که تمام لبه های قالب با کاغذ روغنی پوشانده شده باشد. آن را کنار بگذارید.
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق Springform cake tin is lined with parchment paper](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4d725c0a.jpeg)
پنیر خامه ای و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا پف کند.
من ترجیح میدهم از کمک آشپزخانه م برای این مرحله استفاده کنم، اما شما همچنین میتوانید استفاده کنید یک میکسر دستی.
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق icing sugar and cream cheese are mixed in a bowl](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4dca1f37.jpeg)
وانیل و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب ترکیب شوند.
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق eggs and vanilla are added to the mixture](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4e098164.jpeg)
آرد را الک کرده و سپس به همراه نمک و خامه غلیظ به مخلوط اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا در آن مرحله بدون مخلوط شدن زیاد مخلوط شود.
ما نمیخواهیم هوای زیادی به چیزکیک وارد کنیم، فقط میخواهیم آن را مخلوط کنیم تا یکدست شود.
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق the flour is added to the mixture](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4e3a2546.jpeg)
دو طرف کاسه را با داده کاردک لاستیکی، و آخرین ترکیب خوب را به آن بدهید تا زمانی که همه چیز کاملاً مخلوط شود.
مخلوط را در قالب کیک آماده شده خود بریزید، قالب کیک را چند بار روی میز بکوبید تا حباب های هوا از بین برود، سپس آن را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق the cheesecake mixture is poured in cake tin](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4eee5b8a.jpeg)
آن را به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید، تا زمانی که روی آن به خوبی قهوه ای شود، لبه ها صاف شوند و وسط آن کمی تکان بخورد.
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق San Sebastián cheesecake is baked until the top is golden](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4f29f0cf.jpeg)
آن را از فر خارج کنید و بگذارید کیک پنیر باسکی شما تا دمای اتاق خنک شود.
اگر میخواهید وسط آن کمی خامهای باشد، میتوانید چیزکیک را در دمای اتاق سرو کنید، یا اگر میخواهید سفتتر شود، آن را برای چند ساعت در یخچال بگذارید.
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق cheesecake is ready to be served after removing the parchment paper carefully](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4f4412a4.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- مطمئن شوید که تخممرغها، پنیر خامهای و خامه دوبل قبل از هم زدن در دمای اتاق باشند.
- قالب کیک فنری خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و مطمئن شوید که تمام لبه های آن کاملا پوشانده شده باشد.
- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا جا بیفتد.
- خمیر چیزکیک را بیش از حد مخلوط نکنید، همه چیز را مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. ما نمیخواهیم هوای زیادی به چیزکیک وارد کنیم، فقط میخواهیم آن را مخلوط کنیم تا یکدست شود.
- کناره های کاسه را با یک کاردک لاستیکی در حین مخلوط کردن خمیر چیزکیک.
- بگذارید چیزکیک کاملاً خنک شود قبل از اینکه آن را از ظرف پخت خارج کنید و آن را به قطعات تقسیم کنید.
- برای داشتن برش های تمیز، از داده های نازک چاقوی تیز. بین هر برش، چاقو را زیر آب داغ قرار دهید، آن را با یک پارچه آشپزخانه تمیز کنید تا از هرگونه چسبندگی جلوگیری شود.
چگونه کیک پنیر سوخته باسکی را سرو کنیم؟
بهترین و محبوب ترین همراهی این چیزکیک خوشمزه و منحصر به فرد، یک لیوان شری شیرین Pedro Ximenez است.
این چیزکیک وقتی ساده سرو می شود عالی است، اما در صورت تمایل می توانید آن را با کمی کمپوت میوه، توت تازه یا سس شکلات تزئین کنید.
سؤالات متداول دستور غذا
بله، به زیبایی یخ می زند! قبل از انجماد بگذارید کاملا خنک شود، آن را با یک فیلم بپیچید و تا 3 ماه در فریزر نگه دارید.
باقیمانده ها برای مدت نگهداری می شوند. تا 5 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.
چیزکیک باسک پایه ندارد و بسیار سبکتر از چیزکیک پخته شده به سبک نیویورکی است. همچنین دارای رویه ای کاراملی با وسط ابریشمی و گودی است.
چیزکیک نیویورکی از نظر ظاهری مرتب است و طعمی کرمی با بافتی متراکم و غلیظ دارد.
دستور پخت های مرتبط
برای دستور العملهای سادهتر و در عین حال خوشمزهتر دسر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این کیک پنیر باسکی سوخته به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![کیک پنیر سوخته باسکی (چیزکیک سن سباستین) 12 daa9db8cdaa9 d9bed986db8cd8b1 d8b3d988d8aed8aad987 d8a8d8a7d8b3daa9db8c da86db8cd8b2daa9db8cdaa9 d8b3d986 d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986 64afb4f696166](/wp-content/uploads/2023/07/daa9db8cdaa9-d9bed986db8cd8b1-d8b3d988d8aed8aad987-d8a8d8a7d8b3daa9db8c-da86db8cd8b2daa9db8cdaa9-d8b3d986-d8b3d8a8d8a7d8b3d8aadb8cd986_64afb4f696166.jpeg)
چیزکیک سوخته باسک (چیزکیک سن سباستین)
کیک پنیر سوخته باسک (با نام مستعار کیک پنیر سن سباستین) یک چیزکیک اسپانیایی بدون پوسته با داخلی نرم و خامهای و رویه کاراملی شده و تقریباً سوخته است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
- خط 23 سانتی متری (9″) شکل فنری با کاغذ روغنی. مطمئن شوید که تمام لبه های قالب با کاغذ روغنی پوشانده شده است.
- پنیر خامه ای و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا پف کند. من ترجیح می دهم از کمک آشپزخانه برای این مرحله، اما میتوانید از یک میکسر دستی.
-
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب ترکیب شوند.
-
آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. نمک، خامه غلیظ و وانیل را بزنید و آنقدر هم بزنید تا در آن مرحله بدون مخلوط کردن زیاد مخلوط شود. ما نمی خواهیم هوای زیادی به چیزکیک وارد کنیم، فقط می خواهیم آن را مخلوط کنیم تا یکدست شود.
-
دو طرف کاسه را خراش دهید و آخرین مخلوط خوب را به آن بدهید تا همه چیز کاملاً مخلوط شود.
-
مخلوط را در قالب کیک را که آماده کرده اید، قالب کیک را چند بار روی میز بکوبید تا حباب های هوا از بین برود، سپس آن را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
-
آن را به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید، تا زمانی که روی آن به خوبی قهوه ای شود، لبه ها صاف شوند و وسط کمی لرزان است.
-
آن را از فر خارج کنید و بگذارید کیک پنیر باسکی شما تا دمای اتاق خنک شود.
-
شما می توانید چیزکیک را در دمای اتاق سرو کنید، اگر مرکز آن را کمی خامه ای – کاستاردی دوست دارید، یا در صورت تمایل آن را برای چند ساعت در یخچال بگذارید. آن را محکم تر می خواهید.
یادداشت
- مطمئن شوید که تخممرغها، پنیر خامهای و خامه دوبل قبل از هم زدن در دمای اتاق باشند.
- قالب کیک فنری خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و مطمئن شوید که تمام لبه های آن کاملا پوشانده شده باشد.
- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا مخلوط شوند. خمیر چیزکیک را بیش از حد مخلوط نکنید، همه چیز را هم بزنید تا یکدست شود.
- کنارههای کاسه را با کاردک لاستیکی در حین مخلوط کردن خمیر چیزکیک.
- Let the cheesecake totally cool down before removing it from the baking pan and cutting it into portions.
- To get clean cuts, use a thin, sharp knife. Run the knife under hot water between each cut, wiping it clean with a kitchen cloth to prevent any sticking.
Nutrition
Calories: 577kcalCarbohydrates: 43gProtein: 10gFat: 41gSaturated Fat: 24gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 11gTrans Fat: 0.01gCholesterol: 225mgSodium: 448mgPotassium: 183mgFiber: 0.1gSugar: 39gVitamin A: 1667IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 118mgIron: 1mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.